Lease je youngtimer volledig operationeel!

Een youngtimer is een auto van ongeveer tien tot dertig jaar oud. Een auto die in een dermate goede staat verkeert dat er nog probleemloos dagelijks mee gereden kan worden. Vergeet niet dat de auto's in de jaren tachtig en negentig nog volgens een andere filosofie gebouwd werden: zij moesten vooral duurzaam zijn en zo lang mogelijk mee gaan. De topklasse van toen zijn de youngtimers van nu: auto's met luxe en uitstraling waarmee je zakelijk verantwoord bij je relaties aan kunt komen. Auto's die ook op het gebied van veiligheid en milieu-eisen hun tijd al ver vooruit waren. Youngtimers uit het topsegment zijn doorgaans al voorzien van roetfilters, katalysatoren, ABS en airbags. Die topklasse van toen is nu betaalbaar geworden en zelfs volledig operationeel te leasen, mits je de juiste kwaliteit kiest. Er is namelijk een verschil tussen tweedehands auto's en youngtimers.

Bedrijfszekere liefhebbersauto's

Wij doen zaken met verschillende leasepartners die de mogelijkheden benutten om goed onderhouden, bedrijfszekere liefhebbersauto's zakelijk in te zetten. Wij kunnen voor iedere auto die op deze website wordt aangeboden een volledig operationeel leasecontract (laten) aanbieden, zodat je een topklasse auto kunt rijden tegen dezelfde leasekosten als een nieuwe middenklasser. Of een youngtimer, want die heeft namelijk als fiscaal voordeel dat zakelijke rijders slechts over de dagwaarde hun bijtelling hoeven te betalen. Die bijtelling is weliswaar 35%, maar de dagwaarde is significant lager dan de nieuwwaarde. Daardoor is het verschil in bijtelling tussen bijvoorbeeld een nieuwe BMW 5 Serie en zijn youngtimer-equivalent ongeveer € 4.000,- netto per jaar. Vierduizend euro netto extra te besteden en toch een BMW voor de deur, waarvan je de leasekosten gewoon zakelijk kunt opvoeren. En de brandstof natuurlijk ook.

Geen risico's

NEXT Classics waarborgt de kwaliteit, de duurzaamheid en de bedrijfszekerheid van de op deze website aangeboden voertuigen. Er is voor dat uitgangspunt geen beter bewijs te verzinnen dan de mogelijkheid om onze auto's volledig operationeel te kunnen leasen. Het risico voor buitensporig onderhoud ligt dan immers bij de leasemaatschappij. De leaserijder weet van tevoren wat de auto per jaar kost en loopt geen enkel financieel risico. Ook hoeft er niet fors te worden geïnvesteerd en dat is voor iedereen een aangename gedachte. Neem voor een vrijblijvende offerte 'op maat' contact met ons op.