Filosofie

Marco Hof Automotive heeft altijd een voorraad van minimaal vijftien liefhebbersauto's, klassiekers en youngtimers. Staat de auto van je keuze er niet bij? Dan zoek ik deze gewoon voor je op. Ook voor aankoopkeuringen, restauratie, onderhoud, taxaties en schadeherstel kun je bij mij terecht.

Verkoop

Het liefst verkoop ik authentieke auto's met een lage, aantoonbare kilometerstand - omdat de auto's dan als een soort 'tijdcapsule' bewaard zijn gebleven - zonder schadeverleden en met aantoonbare historie.  Een kilometerstand is niet in alle gevallen maatgevend. Een goede staat van onderhoud (ook door de jaren heen) en regelmaat in de opbouw van de kilometerhistorie zijn veel belangrijkere criteria. Een bedrijfszekere auto van-de-zaak of een originele youngtimer voor de hobby of een klassieker in je collectie. Marco Hof Automotive staat voor service, zorgeloosheid en vertrouwen op basis van een wederzijdse overeenkomst. Bij de verkoop van een auto moet je er samen een goed gevoel bij hebben. We moeten als het ware bij elkaar passen, zodat ik je de volgende auto ook weer kan verkopen. 

Beoordeling

Om je digitaal een zo getrouw mogelijk beeld van de door ons aangeboden auto's te geven, plaats ik beoordelingen die de staat van de auto zo nauwkeurig mogelijk weergeven. De slager die zijn eigen vlees keurt? Dat is niet de insteek:-) Een realistische beoordeling voorkomt teleurstellingen. Mijn klanten komen soms van ver, en voor niets rijden is nooit leuk. Ik hanteer vier categorieën:

Beoordeling A 
Een auto in zo goed als 100% originele lak, met lage kilometerstand en aantoonbare (kilometer)historie. De auto heeft nooit schade gehad.

Beoordeling B
Een auto in overwegend originele lak, met authentieke gebruikssporen en aantoonbare (kilometer)historie. De auto heeft nooit schade gehad. 

Beoordeling C
Een auto met gebruikssporen en spuitdelen, behorende bij de leeftijd en de kilometerstand van de auto. De kilometerstand is te herleiden.

Beoordeling D
Gebruikte voertuigen met hogere kilometerstanden en inruilers. Kilometerstanden met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid correct. Schadeverleden onbekend.

Een + of een - duidt aan dat de auto positief dan wel negatief van de standaard afwijkt. A+ is de hoogst haalbare graad; hier is dan sprake van een fabrieksnieuwe auto. Ik gebruik de categorie D slechts om aan te duiden dat het een ingeruilde auto betreft, welke doorgaans op basis van 'zo meenemen' op de site staat.

Garantie

Drie maanden op motor en versnellingsbak tot een maximum van 2.500,- incl BTW of 10.000 km. De kilometerstanden van onze auto's zijn altijd correct en gegarandeerd.